![]()  | 
| Zdjęcia są w kolejności procesu produkcji. | 
![]()  | 
| To chyba nie akacja, bo ma specyficzny zapach i kolce. W internetach piszą, że to jest Senegalia pennata czyli akacja pnąca, ale to chyba jest pomyłka. Chyba, że to bardzo młoda roślina. | 
![]()  | 
| Ubite z dwoma ząbkami czosnku i odrobiną soli. | 
![]()  | 
| Potem wciśnięte do słoika i zalane solanką. | 
![]()  | 
| Po paru godzinach solanka uzupełniona. | 
![]()  | 
| Kisiło się jakieś 24 h. | 
![]()  | 
Bardzo dobre. Lekko gorzkie i trawiaste z takim świeżym posmakiem jak zielone szparagi albo fasolka 
 | 







Kupilem to gotowe w Tailandskim sklepie Tak gorzkie, ze niejadalne. Moze oni jakos to trawia..
OdpowiedzUsuń