tag:blogger.com,1999:blog-3081865828859309534.post7299100950205260496..comments2024-03-24T06:49:37.124+01:00Comments on Kiszonki Tofalarii: Kimchi z cukiniiTofalariahttp://www.blogger.com/profile/08377930356886545796noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3081865828859309534.post-77941443319633454672021-01-03T18:53:46.712+01:002021-01-03T18:53:46.712+01:00Cieszę się, że smakowało. Warto robić kimchi z róż...Cieszę się, że smakowało. Warto robić kimchi z różnych warzyw, z cukinii, dyni, marchewki, a nawet pieczarek. Pozdrawiam!Tofalariahttps://www.blogger.com/profile/08377930356886545796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3081865828859309534.post-60096562561123644142021-01-03T18:23:02.710+01:002021-01-03T18:23:02.710+01:00Wreszcie znalazłam Pani bloga. Taką cukinię robiła...Wreszcie znalazłam Pani bloga. Taką cukinię robiłam w ub. roku i bardzo wszystkim smakowała. A teraz chciałam powtórzyć i miałam problem. Dziękuję za wspaniałe przepisy i pozdrawiamAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13417351617783011703noreply@blogger.com