tag:blogger.com,1999:blog-3081865828859309534.post6858296047231294624..comments2024-03-24T06:49:37.124+01:00Comments on Kiszonki Tofalarii: Moi przyjaciele kiszą #5 czyli Piotrek kisi w TajlandiiTofalariahttp://www.blogger.com/profile/08377930356886545796noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3081865828859309534.post-13013575159947814642017-07-30T20:53:15.112+02:002017-07-30T20:53:15.112+02:00W takim razie musi to być musztardowa - u nas czas...W takim razie musi to być musztardowa - u nas czasem jest opisana po angielsku.Tofalariahttps://www.blogger.com/profile/08377930356886545796noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3081865828859309534.post-46060313375647837202017-07-21T00:50:32.582+02:002017-07-21T00:50:32.582+02:00To napewno nie pak choi tylko to o czym piszesz a ...To napewno nie pak choi tylko to o czym piszesz a nie wiem jak sie nazywa. jest to dostepne jako strasznie konserwowana chemia kiszonka w sklepach azjatyckich. Jak to sie nazywa po polsku to nie wiem. ma bardzo specywiczny smak - nie potrafie jesc w duzych ilosciach. Ale uzywam czasami.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02256016632464406385noreply@blogger.com