tag:blogger.com,1999:blog-3081865828859309534.post3669550901571665528..comments2024-03-24T06:49:37.124+01:00Comments on Kiszonki Tofalarii: Migdałowy jogurt jako baza wegańskiego mango lassiTofalariahttp://www.blogger.com/profile/08377930356886545796noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-3081865828859309534.post-60023619755589058962020-06-05T10:03:13.624+02:002020-06-05T10:03:13.624+02:00Mnie zupełnie nie wyszło. Być może za słabo zblend...Mnie zupełnie nie wyszło. Być może za słabo zblendowałam, warstwa migdałów i wody oddzieliły się jako dwie fazy, a smak startera zdominował całość, choć nie było w nim czosnku ani liści laurowych (kwas z kiszonej cukini). Calineczkahttps://www.blogger.com/profile/05153355666236539729noreply@blogger.com